Sociālie tīkli

Sociālie tīkli rada uzticamību un piesaista klientus

Lai izprastu lietas būtību, tad paņemsim nesenu pagātni ar Covid 19. Ja uzņēmumam nebija sociālo tīklu, tad pārdošana strauji kritās, jo izslēdza vienu svarīgu pārdošanas aspektu – tikšanās klātienē. Sociālie tīkli ir paredzēti daudz, daudz plašākai sabiedrībais daļai, lai uzzinātu Jūsu produkta vai pakalpojuma pielietojumu savām vajadzībām. Cilvēks, kad izdara pirkumus, viņš noteikti paskatās internetā, ko raksta citi cilvēki vai apskatās sociālo tīklu izskatu. Ja uzņēmums rada patīkamu iespaidu, tad liela varbūtība, ka Jūs iegūsiet pasūtījumu. 🙂 Jautā mūsu komadnai, lai sagatavo Jums piemērotu risinājumu!

Saruna dod zināšanas un skaidru rīcību

Izskaidrosim, kā vari uzlabot esošo situāciju un sagatavosim mūsu profesionālos risinājumus

Sociālo tīklu izveide ir ilgs process?
Ja ir gatava soļu metode, tad tas ir ļoti ātrs process. Sociālo tīklu kontu izveide patiesībā ir ļoti ātra. 🙂 Ir tikai viens nosacījums! Ja ir iepriekš sagatavota stratēģija, noteiktas bildes un teksti, ko vēlas izvietot sociālajos tīklos. Mēs iesakam sākt ar mārketinga un pārdošanas stratēģijas izveidi un tikai tad veidot sociālos kontus. Lai to visu izveidotu, tad vajadzīgi dati, kurus mēs varam Jums parādīt.
Sociālie tīkli nes peļņu uzņēmumam?
Vai zini kā notiek klientu piesaiste lieliem uzņēmumiem? Caur internetu un reklāmas palīdzību. Paskaties mūsu tirgū, piemēram, Rimi, Cirkle K, Maxima u.c. Viņi ir sagatavojuši savu stratēģiju sociālajiem tīkliem, mājas lapai, telpu izkārtojumam, lai piesaistītu cilvēku uzmanību un tad piedāvāt gatavus risinājumus. Mēs varam Jums arī sagatavot šādu stratēģiju, lai papildus piesaistītu jaunus klientus.
Sociālo tīklu uzturēšana ir dārga?
Paņemsim praktisku piemēru. Ja mēnesī sociālie tīkli nopelnītu 2000 EUR un vairāk, būtu vēlme maksāt ap 200 – 300 EUR par sociālo tīklu uzturēšanu? Ja ienākums būtu 5000 EUR mēnesī? Jā, lūk šādi ir jāskatās uz investīcijām, kur mēs liekam naudu. Naudai jāpelna nauda, tad labklājība garantēta 🙂 Mēs varam Jums sagatavot šādus risinājumus.
Sociālo tīklu mārketings sevi atpelna?
Ja Tev patīk katru dienu celties un strādāt kā zirgam, pārguris nākt mājās no darba, tad sociālo tīklu mārketings nav domāts Tev 🙂 Sociālais mediju mārketings paredzēts, lai pievērstu cilvēku uzmanību visā pasaulē vienlaicīgi, bet Tu kā cilvēks nevari fiziski atrasties visās vietās vienlaicīgi. Muļķīgs priekšstats, ka mūsdienu tehnologijas bojā cilvēku, jo tās ir jāizmanto savā labā. Visus iekšējos konfliktus veido mūsu prāta darbība un spēja apstrādāt informāciju. Mēs sagatavosim sociālo tīklu mārketingu, lai Jūs varta atpūsties un ieviest skaidrību savā darbībā.

Mēs esam atvērti sadarbībai

Atrisinām klientu problēmas, kas sadarbību padara īpaši vieglu un patīkamu

Gribu mājas lapu
Vertīgas zināšanas

Mājas lapu izveide

WEB pārdošanas aģenti strādā 24/7, kamēr Tu vari atpūsties vai darīt sev patīkamas lietas

Mēs esam vairāk kā mājas lapas izstrādātājs, jo apvienojam reklāmas, drukas, e-veikala, dāvanu tirdzniecības, online apmācību nozares. Tieši Jums radīts, lai atrastu visu vienā vietā! Mēs atrodamies arī šeit:www.akcijasdruka.lv . www.horamantalisman.com. www.akcijascenas.lv. www.pasanalize.lv. www.printsale.lv. www.drukasana.lv. www.biznesapsihologs.lv.

Mājas lapas cenas