Kas ir digitālais mārketings?

Kas ir digitālais mārketings?

Kas ir digitālais mārketings?

Digitālais mārketings jeb, citiem vārdiem sakot, Interneta mārketings ir zīmola reklamēšana un atpazīstamības veicināšana, izmantojot internetu un tā resursus, lai sasniegtu savus potenciālos klientus.
Interneta mārketings ietver ne tikai mājaslapas izstrādi ar teicamām SEO(Search Engine Optimization) zināšanām, bet arī Sociālo mediju mārketingu, E-mail mārketingu, Mobilo mārketingu, Video mārketingu, PPC(Pay-Per-Click) reklāmas. Tas viss robežojas ar Satura mārketingu. Kas ir digitālais mārktetings? Pastāstīšu pavisam nedaudz par katru no digitālā mārketinga veidiem. Jautā mūsu speciālistiem, lai iesaka Jums piemērotāko risinājumu!

Interneta mārketings un dažas būtiskas nianses

SEO pakalpojumi un SEO optimizācija ir izcils peļņas avots ilgmūžībā!

SEO(Search Engine Optimization jeb Meklētājprogrammu Optimizācija)- Pateicoties veiksmīgai meklētājprogrammas optimizācijai, mājaslapas saturs iegūst augstākas pozīcijas meklētājos. Tas nozīmē, ka, veicot visas nepieciešamās darbības, kas saistītas ar SEO, mājaslapu ir pavisam reāli ieraudzīt meklētājprogrammu pirmajās lapās.

Sociālo mediju mārketings aptver plašu potenciālo klientu skaitu!

Sociālo Mediju Mārketings(SMM) ir katrai sociālo mediju platformai pielāgots satura radīšanas process, lai veicinātu potenciālo klientu iesaistīšanos un reklamētu jūsu biznesu, palīdzot viņiem labāk iepazīt jūsu zīmolu.

E-Mail mārketings ir automatizēta sistēma, kura strādā pēc Jūsu norādēm!

E-Mail Mārketings ir komerciālu e- pasta ziņojumu sūtīšana saviem e-pasta abonamentiem- kontaktiem, kuri ir reģistrējušies jūsu e-pasta sarakstā un ir devuši atļauju saņemt e-pasta paziņojumus no jums.

Mobilais mārketings ir pieejams visur, jo telefons ir katram cilvēkam!

Mobilais Mārketings ir veids, kā reklamēt produktus vai pakalpojumus, izmantojot mobilās ierīces, tādas kā planšetdatori un viedtālruņi. Šis ir lielisks veids kā izveidot personalizētu preču vai pakalpojumu reklamēšanu lietotājiem, kuri pastāvīgi ir savienoti ar tīklu. Pie mobilā mārketinga mēs varam pieskaitīt SMS sūtīšanu, MMS ziņas, aplikācijas, sociālie mediji, mobilajām ierīcēm pielāgotas mājaslapas ar reklāmām.

Papildus iespējas peļņai internetā!

PPC Reklāmas(Pay-Per-Click jeb Maksā Par Klikšķi Mārketings) ir tiešsaistes reklāmas modelis, kurā reklāmdevēji maksā katru reizi, kad lietotājs uzklikšķina uz kādas no viņu tiešsaistes reklāmām.

Video mārketings Latvijā vēl nav attīstīts. Tev ir iespēja būt pirmajam!

Video Mārketings ir viegli «sagremojams», daudzpusīgs un saistošs satura formāts, kas acīm ļauj atpūsties no tekstuālas informācijas pārpilnības tīmeklī. Tā veidi var būt: intervijas, produktu atsauksmes un demonstrācijas video, tiešraides, informatīvie un izklaidējošie. Cilvēki pasaulē vienā dienā noskatās miljardu stundu Youtube sociālo videoklipu.

Satura mārketings atspoguļo Tavas zināšanas par nozari! Uzticamības moments klientu acīs.

Satura Mārketings(Copywriting) ir mārketinga tehnika, kas balstās uz satura radīšanu un izplatīšanu internetā. Saturs var būt gan izklaidējošs, gan informatīvs. Galvenie noteikumi, lai piesaistītu un noturētu mērķauditoriju, tam ir jābūt vērtīgam, saistošam un konsekventam. Ne velti mēdz teikt «Content is the king», kas nozīmē «Saturs ir karalis».

Zināšanas par digitālo mārketingu pārliecina, pareizi? Sazinies ar mums!

Digitālā Mārketinga darbība ir vienkārša- norādīt mērķus, izveidot digitālā mārketinga stratēģiju un realizēt to.
Ceru, ka tagad Tev ir lielāka skaidrība par to, kas ir digitālais mārketings. Uztici digitālo mārketingu mums un Tu iegūsi ne tikai pozitīvu rezultātu, bet arī zināšanas, ar kurām esam gatavi dalīties!
Teksta autors ir mūsu lieliskā kolēģe Rita Balode! Uzgavilēsim viņai 🙂

Mēs nodrošinām digitālo mārketingu 24/7

Internets neslimo, nepretojas, nekavē, nemainās, nenogurst un strādā 24/7

Digitālais mārketings ir dārgs?
Ja ieguldi 499EUR un pretī saņem 2999 EUR, tas būs izdevīgi? Tā ir jādomā uzņēmējam, kad ieguldi vienu summu, bet pretī saņem lielāku summu.
Digitālā mārketinga aģentūra var pacelt uzņēmumu jaunā līmenī?
Noteikti! Ja par uzņēmumu sāk runāt un cilvēki pamana Tavu preci vai pakalpojumu, tad pasūtījumi ir neizbēgami. Uzzvani mums un mēs izstāstīsim kā to izdarīt!
Sociālo mediju mārketings nes peļņu?
Reāls dzīves piemērs. Mēs esam izveidojuši šo rakstu 1 reizi un tagad tas ir pieejams internetā, dalīsimies ar to internetā. Šis raksts ienesīs jaunas klientu intereses uzņēmumā un arī jaunus pasūtījumus. Interneta mārketings vienmēr nes peļņu!
Mājaslapu izstrāde arī ir digitālais mārketings?
Jā, viennozīmīgi! Klienti atrod Jūsu uzņēmumu, bet vēl ir jārada pārliecība un uzticamība par savu piedāvājumu. Mājas lapu izstrāde ir dizainiski un saturiski būtiska pārdošanas platforma, lai klients izvēlētos tieši Tevi! Un kā ir mūsu mājas lapa? 🙂

Negaidi savu iespēju

Paņem rokās savu dzīvi un veiksme Tevi atradīs!

Mūs novērtē

Esam izpelnījušies klientu atzinību!

Tikai ar savu darbu, pieredzi, zināšanām, attieksmi un darba ētiku mums izdevies izveidot ilgtermiņa attiecības ar zināmiem Latvijas uzņēmumiem.

0%

Atsaucība

Esam ieinteresēti sadarbībā un izprotam klientu vajadzības.

0%

Zināšanas

Klienti gandarīti par mūsu ieteikumiem pārdošanas veicināšanai.

0%

Komunikācija

Klientu jautājumi tiek risināti nekavējoties un iedziļināšanās problēmas cēlonī.

0%

Termiņi

Laikā pabeigti projekti, kuri klientiem pelna naudu un atvieglo darbu.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *