Digitālais mārketings nes peļņu?

Digitālais mārketings nes peļņu?

Digitālais mārketings nes peļņu?

Iepriekšējā rakstā stāstīju par to, kas ir digitālais mārketings, bet šajā rakstā stāstīšu par to, kādu lomu tas spēlē mūsdienās un kāpēc tajā ieguldīt naudu. Digitālais mārketings nes peļņu? Jā, viennozīmīgi un par to mēs runāsim.
Digitālais mārketings spēlē nozīmīgu lomu biznesa attīstībā un nav nozīmes vai Tu adi zeķes, cep kūkas, cel mājas, fotografē, pasniedz nodarbības, izgatavo rotaslietas, izplati produktus, nodarbojies ar nekustamā īpašuma lietām, labo zobus, raksti grāmatas- digitālais mārketings ir gana interesants topiks visiem, kuri vēlas piesaistīt daudz klientu un maksimāli palielināt pārdošanas apjomus. Iespējams, ka Tev vēl nav izveidota mājaslapa un sociālo tīklu konti, jo gluži vienkārši Tu nezini ar ko sākt un kā to izdarīt pareizi. Iespējams, ka tas viss ir izdarīts, bet lapās nenotiek nekādas aktivitātes un Tu domā: «Kur ir klienti?», «Es taču lieku postus katru dienu, kāpēc klienti tos ignorē?», «Vai maniem klientiem nepatīk mans produkts?» «Es iztērēju tik daudz naudas reklāmās, bet rezultāta nekāda.» Atbildes uz šiem jautājumiem nogurdina Tavu prātu. Lieta tāda, ka lai piesaistītu daudz vairāk īsto klientu, nav citas iespējas, kā izmantot digitālā mārketinga iespējas un resursus, ko tas sniedz. Ja Tavs bizness nav internetā, tad Tavs bizness nav tirgū un tas, savukārt noved pie «mīņāšanās uz vietas», nerealizējot savus sapņus. Jautā mums un mēs soli pa solim parādīsim praktiskus veidus kā pelnīt naudu ar digitālo mārketingu!

Digitālā mārketinga stratēģija par labu uzņēmumam

Pārdošanas stratēģijas mainās līdz ar notikumiem pasaulē!

Uzskaitīšu, kāpēc vajadzētu izmantot digitālā mārketinga stratēģijas par labu savam biznesam, īpaši jau šajā laikā, kad ir tik daudz apgrūtinošu ierobežojumu globālās situācijas dēļ.

Interneta mārketings uzņem apgriezienus!

Interneta lietotāju skaits Latvijā ir aptuveni 89,8%(1milj. un 391 tūkst.), bet pasaulē tie ir vairāk nekā 60%(4,72 billijoni). Tu vari piesaistīt lielu daļu no tiem.

Sociālo mediju aģentūras pienes klientus uzņēmumiem!

Tavi konkurenti jau iegulda līdzekļus digitālajā mārketingā, lai sasniegtu šo interneta lietotāju skaitu, kamēr Tu par to vēl tikai sapņo.

SEO pakalpojumi un mājas lapas optimizācija dod rezultātu!

Cilvēki internetā meklē pēc Tava produkta vai pakalpojuma. Būtu muļķīgi to nepiedāvāt, jo meklētājprogrammas nodrošina 93% trafika. 82% cilvēku izmanto tālruni, lai veiktu meklēšanu tiešsaistē, pirms pieņem lēmumu pirkt veikalā. 50% patērētāju ir nosliece uz konkrētu zīmolu,ja meklēšanas laikā nosaukums parādās vairāk nekā vienu reizi.

Papildus iespējas peļņai internetā!

PPC Reklāmas(Pay-Per-Click jeb Maksā Par Klikšķi Mārketings) ir tiešsaistes reklāmas modelis, kurā reklāmdevēji maksā katru reizi, kad lietotājs uzklikšķina uz kādas no viņu tiešsaistes reklāmām.

Interneta mārketings ir pārdošanas stratēģija Nr. 1 mūsdienās!

Kad cilvēki ir uzzinājuši par Tavu biznesu, tad viņi vēlēsies iepazīties ar to. Nav labākas vietas par tīmekli,lai pastāstītu par sevi NEIEROBEŽOTAM skaitam cilvēku.

Digitālais mārketings ir dārgs? Tavi konkurenti jau to izmanto!

Jā, digitālais mārketings var likties baisa un dārga padarīšana tiem, kas par to vēl neko nezina, taču mēs varam pateikt, ka uzzinot par to vairāk un ieraugot kopainu, iemācoties tehnikas un knifus kā izmantot interneta mārketingu sava biznesa labā- Tu būsi tikai ieguvējs un Tavam biznesam būs liels potenciāls, jo digitālajam mārketingam ir neticami liela ietekme uz cilvēku mijiedarbību, ieradumiem un dzīvesveidu.

Vēlies SEO tekstus? Tad Rita Balode tos sagatavos! 🙂

Mēs nodrošinām digitālo mārketingu 24/7

Internets neslimo, nepretojas, nekavē, nemainās, nenogurst un strādā 24/7

Digitālais mārketings piesaista klientus?
Mēs esam uzrakstījuši šo tekstu, kas turpmāk strādās 24/7. Klienti, kuri sāks meklēt reklāmas iespējas, noteikti atradīs šo rakstu un varēsi izmantot mūsu pieredzi.
Reklāmas aģentūra nodrošina digitālo mārketingu?
Jā, mēs varam Jums sniegt pilnu ciklu no A – Z. Esam atvērti sadarbībai, lai Jums atvieglotu ikdienas darbu.
Sociālie mediji ir pārdošanas stratēģijā?
Mūsdienās visam ir jābūt pārdošanai, lai uzņēmums strādātu ar peļņu. Jebkurai lietai jābūt tendētai uz pārdošanu, tieši tā pat kā mēs vēlamies ar Jums sadarboties, tādēļ rakstam noderīgu informāciju.
Mājaslapas izstrāde ietekmē pirkumus?
Jebkura eleganta lieta piesaista klientu uzmanību. Kā Jums patīk mūsu mājas lapa? Mūsdienīga, kustīga, dzīvīga un patīkama, pareizi? Tieši tā pat arī Jūsu mājas lapa var nest rezultātu.

Negaidi savu iespēju

Paņem rokās savu dzīvi un veiksme Tevi atradīs!

Mūs novērtē

Esam izpelnījušies klientu atzinību!

Tikai ar savu darbu, pieredzi, zināšanām, attieksmi un darba ētiku mums izdevies izveidot ilgtermiņa attiecības ar zināmiem Latvijas uzņēmumiem.

0%

Atsaucība

Esam ieinteresēti sadarbībā un izprotam klientu vajadzības.

0%

Zināšanas

Klienti gandarīti par mūsu ieteikumiem pārdošanas veicināšanai.

0%

Komunikācija

Klientu jautājumi tiek risināti nekavējoties un iedziļināšanās problēmas cēlonī.

0%

Termiņi

Laikā pabeigti projekti, kuri klientiem pelna naudu un atvieglo darbu.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *